Blog Ott Sistem

Blog Ott Sistem

/ Blog

Beogradski Sajam Nameštaja 2019 je otvoren

 05/2021

Kompanija Ecovolve, proizvodjač Ott Sistema i Revolane, je na Beogradskom Sajmu Nameštaja u Hali 4, štand broj 4057, narednih 6 dana. Izloženi su novi modeli kreveta, novi dušeci i nova lanena posteljina. Dobrodošli u posetu !

Ecovolve na Sajmu Nameštaja u Beogradu 2019

 05/2021

Kompanija Ecovolve, proizvođač Ott Sistema i Revolane, predstaviće oba brenda na Beogradskom sajmu nameštaja koji se održava na Beogradskom sajmu od utorka 5. do nedelje 10. novembra 2019. godine. Ecovolve štand biće postavljen u hali 4, broj 4057.

Dodela nagrada za investiciju godine u Srbiji – Aurea 2019

 05/2021

U četvrtak 28 marta, Ecovolve je prisustvovao ceremoniji dodele nagrada, Aurea 2019, za najbolju investiciju godine u Srbiji, kao jedan od 8 finalista sa svojim projektom Ott Sistem. Konkurencija je bila žestoka i nagrada je dodeljena velikoj investiciji od 34 milliona evra za novu fabriku dečije hrane.

Ott Sistem predstavljen u magazinu Hoteli & Restorani

 05/2021

Hoteli & Restorani je B2B magazin koji se distribuira na preko 3,000 adresa ekskluzivnih hotela i restorana u Beogradu, Novom Sadu, kao i svim većim mestima i turističkim centrima širom Srbije. Ott Sistem je predstavljen u broju 11 kao prvi prirodni ergonomski sistem za spavanje u Srbiji, posebno pogodan kao kompletno superiorno rešenje za hotele.

Ott Système je nominovan za nagradu Aurea 2019

 05/2021

Ecovolve (sa brendom Ott Système) je ušao u uži krug od 8 finalista za takmičenje za investiciju godine Aurea 2019. Aurea je nagrada za investiciju godine koju organizuje poslovni portal eKapija svake godine počevši od 2009 i koja se dodeljuje kompaniji koja je u prethodnih dvanaest meseci realizovala najinovativniji, društveno korisni i finansijski isplativ projekat u Srbiji.

Video montaže i probe Ott Sistema

 05/2021

Ponovo smo obradili naš video montaže i probe Ott Sistema, ergonomičnog prirodnog sistema za spavanje, sa objašnjenjima i prevodom na srpski jezik. Ovo je mogućnost da se pogleda ili ponovo odgleda ovaj video.

Kompanija koja proizvodi Ott Sistem u Srbiji u magazinu Srpska Ekonomija

 05/2021

Ecovolve, kompanija koja proizvodi i prodaje Ott Sistem u Srbiji, je opisana u zadnjem izdanju magazina Srpska Ekonomija. Srpska Ekonomija je mesečni biznis magazin o srpskoj ekonomiji, lansiran u 2016. U izdanju broj 19, objavljen je članak o porodičnom biznisu gde je Ecovolve pokazan kao primer, pošto 4 člana iste familije rade u kompaniji.

U potrazi za perfektnim sistemom za spavanje – Galen pharm

 05/2021

Galen pharm je dvomesečni informativni magazin o zdravlju koji se može besplatno naći u apotekama u Srbiji. U zadnjem izdanju, broj 26 za mesece mart i april, članak autora Jean-Claude Ott objašnjava važnost i uticaj prirodnog sistema krevetnine na zdravlje i zadovoljstvo ljudi.

Ecovolve i Ott Sistem na portalu Ekapija

 05/2021

Ecovolve, koji proizvodi i prodaje Ott Sistem u Srbiji, predstavljen u članku online biznis magazina Ekapija posle svog učešća na Beogradskom sajmu nameštaja.

Ecovolve presents Ott System at the Belgrade Furniture Fair

 05/2021

The international furniture fair in Belgrade started last Tuesday and continues until Sunday 11 November. Ecovolve is present for the launch and presentation of Ott System and Revolana in Serbia. The stand with its elegant and refined design was noticed and the 3 beds of our partners from Alsace made for this occasion triggered interest.

Problem grinja u krevetu

 05/2021

Grinje su male mikroskopske životinje koje se hrane našim izumrlim ćelijama kože. Žive što je moguće bliže izvoru hrane, odnosno na ili u gornjem delu dušeka. One su problem koji se mora držati pod kontrolom.