Garancije

Garancije

/ Informacije/ Garancije

Ott Sistem kreveti su napravljeni da traju. Garantujemo kvalitet naše proizvodnje kao i savetovanje koje dajemo u toku procesa kupovine. Broj mogućih podešavanja na krevetu, čak i posle kupovine, garantuje da će Vam krevet odgovarati. Bez obzira na sve.

Senzacionalne garancije

Da bi privukli kupce, neke kompanije koriste dubiozne metode.

X dana za probanje

Kupite, kupite što pre, nemojte puno razmišljati , imate… 15, 30, 60 dana besplatnog isprobavanja, zamenićemo ako niste zadovoljni…
10 godina garancije … kupite što pre.

STOP : postavimo sebi par pitanja.

Pre svega, ako je dušek vraćen prodavcu posle probnog perioda, dušek će biti uništen ili prepakovan i prodat sledećem kupcu.

  • Uništiti dušek koji je napravljen od plemenitih materijala kao što su prirodni lateks, čista runska vuna, GOTS sertifikovani pamuk, posle samo nekoliko dana upotrebe, zvuči zaista suludo. Naš cilj nije da punimo kontejnere za smeće.
  • Prepakiranje dušeka (koje je neko već koristio i ostavio svoj miris) da bi se ponovo prodao novom klijentu, zvuči takođe suludo.

I dodatno, rizik za vraćeni dušek je inegrisan u cenu prodaje i to ste Vi, kupac, koji plaćate za neodgovorno ponašanje drugih.

X godina garancije

Biznismen kaže : 10 godina garancije nam donosi dodatnih 16% klijenata. Ova garancija, sa delovima napisanim veoma sitnim slovima, puna je isključenja, i cena je direktno integrisana u prodajnu cenu. Uvek je prodavac taj koji je na dobitku.

Drugačiji pristup

Zanatlije Ott Sistema kažu : savetujmo dobro, proizvodimo dobro, sreća neće biti na kraju puta, već sve vreme u načinu življenja.

Šta mi garantujemo

Nazad na temu. Pored dve godine opšte garancije na materijal, nudimo i 5 godina garanciju na sav lateks.

Jedini delovi koji se mogu zamoriti su : gredice od lateksa u podlozi i lateks jezgro dušeka. Ako se desi neko neoubičajeno sleganje koje je veće od normalnog, besplatno ćemo zameniti delove lateksa.

Preuzmanje starih kreveta, letvica ili dušeka

Osim izuzetka koji potvrđuje pravilo, ne preuzimamo stare krevete ili dušeke. Rizik od kontaminacije novih proizvoda sa krevetnim stenicama iz starih proizvoda je veoma veliki i izbegavamo kontakt po svaku cenu.

Prevoz starih dušeka u našim vozilima ne odgovara našem poimanju higijene. Postoje posebni servisi za odvoženje starih dušeka.

Pažljiva izrada i isporuka proizvoda podrazumeva i određenu strogost u pravilima.

Cover photo: Moai of Easter Island, Forgotten Timekeepers, 1996 by Lionel Mestre.