Prilagodljivo rešenje kreveta

Prilagodljivo rešenje kreveta

/ Opredeljenja/ Prilagodljivo rešenje kreveta

Ott Sistem koncept je direktno inspirisan sa prilagodljivošću kreveta svakom spavaču. Svaka osoba ima svoju sopstvenu građu i način na koji spava. Krevet se mora prilagoditi i to je moguće samo definisanjem kreveta po merama spavača.

Krevet po meri omogućava lepe snove (kredit René Bickel sva prava zadržana).
Krevet po meri omogućava lepe snove (kredit René Bickel sva prava zadržana).

Personalizovana podloga

Ergonomična podloga Ott Sistema može biti prilagođena za svakog spavača. Nudimo 3 gustine lateks gredice: mekana, srednja i čvrsta, čiji izbor zavisi od spavača. Dodatno, treća lateks gredica se može postaviti za čvršći komfor.

Opcionalna treća centralna lateks gredica.
Opcionalna treća centralna lateks gredica.

Apsolutni komfor kit

Za još veću prilagođenost, da bi promenili mekoću podloge za određene delove tela (ramena, kukovi..), nudimo specijalni kit koji omogućava svakom spavaču da napravi svoj komfor. Ovaj kit je baziran na elementima od punog drveta koji se mogu pomerati po želji spavača.

Apsolutni komfor kit nudi kompletnu personalizaciju podloge.

Personalizovani dušek

Ott Sistem dušek je dostupan u 3 različite gustine lateksa. Lateks jezgro dušeka ima 5 zona da bi ponudio različitu podršku ovisno o delovima tela. U dušeku za dve osobe, možemo ponuditi 2 različite gustine jezgra lateksa, svaku prilagođenu spavaču. Čak i sa jednim dušekom, svako može imati svoju polovinu koja mu odgovara.

Totalno prilagođavanje

Kombinovanjem prilagodljive podloge i dušeka zajedno sa kitom za apsolutni komfor, u mogućnosti smo da ponudimo jedinstven krevet, baziran na jednostavnim principima i prirodnim materijalima. Krevet može vremenom i da se dogradi zavisno od potrebe njegovih korisnika.