O nama

O nama

/ Informacije/ O nama

Ott Sistem je stvoren udruženim snagama 4 firme iz Francuske i Srbije koje dele istu viziju. Zajednički napori su omogućili kreiranje rešenja za perfektan san koristeći samo prirodne materijale.

Ko smo mi ?

Kako je sudbina htela, susreli su se osnovači 4 firme, svako sa ekspertizom u svom domenu i zajedno kreirali Ott Sistem. Svako je uložio svoje znanje i najbolje od sebe i nastao je Ott Sistem, sistem koji ni jedan od njih nije mogao da kreira sam.

Jean-Claude Ott

Sa dugim iskustvom u svim postojećim rešenjima za ergonomičnu prirodnu krevetninu, Jean-Claude Ott je dizajner i inicijator rešenja koje nudi Ott Sistem. Jean-Claude radi na promociji i prodaji Ott Sistema širom Francuske.

Jean-Claude Ott
Jean-Claude Ott

Les Ateliers Sacker & Massé

Jean Massé kvalifikovani stolar, Eric Meder dekorator i Vincent Sacker umetnik, prave Ott Sistem krevete i nameštaj. Rade sa mladim kadrovima i sa pasijom prema masivnom drvetu. Njihov glavni sektor aktivnosti je Alsace i severoistočni deo Francuske.
sacker.fr

Ekipa Ateliers Sacker & Massé
Ekipa Ateliers Sacker & Massé

Stolarska radnja Joe Bevan

Joe je kvalifikovani stolar poreklom iz Velsa (UK). U stolarskom poslu je preko dvadeset godina. Živi sa suprugom i decom u Francuskoj (Haute-Loire) od 2003 godine. Specijalsta za izradu nameštaja od masivnog drveta i obradu sa prirodnim uljima, Joe Bevan kreira i proizvodi krevete za Ott Sistem. Zajedno sa Jean-Claude Ott radi na promociji Ott Sistema u regionu Rhône-Alpes.
joebevan.com

Frédérique i Joe Bevan
Frédérique i Joe Bevan

Ecovolve (Francuska i Srbija)

Milena i Lionel Mestre su osnivači firmi Ecovolve u Francuskoj i Srbiji. Ecovolve proizvodi u Srbiji prirodnu organsku krevetninu (jastuci, jorgani, naddušeci, posteljina) pod brendom Revolana, sve elemente Ott Sistema kao i liniju prirodne odeće pod brendom Tigil. Svi proizvodi su dostupni na njihovom sajtu za online prodaju Biodom.rs.
Ecovolve.rs

Milena i Lionel Mestre osnivači Ecovolve
Milena i Lionel Mestre osnivači Ecovolve

Bolji koncept

Udružili smo se da kreiramo prirodni ergonomični sistem sa fantastičnim komforom. Morali smo da razvijemo mnogo udobniji proizvod da bi imali težinu pored velikih brendova. Izabravši plemenite materijale u skladu sa našim ekološkim opredeljenjem, sa dugogodišnjim iskustvom u domenu, uspeli smo da napravimo jedinstven koncept.

Hvala Vam

Onima kojima date posao zahvaliće Vam tako što će ga uraditi sa pažnjom i dobrim namerama.
Cela ekipa Ott Sistema