Krevet od punog drveta bez metala

Krevet od punog drveta bez metala

/ Sistem/ Krevet od punog drveta bez metala

Krevet je temelj Vašeg sna. Mora imati čvrstu osnovu na koju može da se osloni ceo sistem.

Masivna drva i prirodno ulje za predivan rezultat.
Masivna drva i prirodno ulje za predivan rezultat.

Bez metala : samo puno masivno drvo

Prvo i pre svega, naši kreveti su napravljeni bez metala. Bez metalnih okvira, bez eksera, bez vijaka, samo od masivnog drveta. Metal je provodnik i deluje kao antena za sav elektro smog koji nas okružuje. To nije nešto sa čime bi trebali spavati svake noći.

Sklapanje kreveta je urađeno na tradicionalni način kao „cink“ spoj.

Tradicionalni „cink“ spoj urađen sa ili bez digitalnog sečenja.

Ovaj tradicionalni način sastavljanja kreveta ima dodatnu prednost jer se krevet lako sklapa i rasklapa. Naše krevete je zato lako preseliti. I oni će položiti test dugotrajnosti čak i kod više preseljenja.

Pažnja je posvećena svakom detalju.

Bez laka : samo obično prirodno ulje

Drvo pokaže svu svoju lepotu kada se pravilno obradi. Završna obrada mora biti prirodna, da dozvoli drvetu da diše i da ne ispuni spavaću sobu sa hemijskim isparenjima (VOC).

Uljenje kreveta sa prirodnim uljem, na bazi lana je ekološko i bez emisije hemijskih isparenja. Daje prirodan i pravi organski izgled. Efekti na punom drvetu su fantastični.

Noge uvučene od ivice kreveta

Mi nudimo dizajn kreveta gde su noge uvučene od okvira kreveta. Ovaj dizajn sprečava saplitanje i udaranje prstima u noge kreveta.

Noge kreveta uvučene u odnosu na ram.

Dimenzije

Dužina: 190 cm, 200 cm, 210 cm, 220 cm.
Širina: 80 cm, 90 cm, 100 cm, 120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm, 200 cm…
Visina: Idealno, neko ko sedi na ivici kreveta sa svojim stopalima treba ravno da dotiče pod. Visina stolice je preporučena kao idealna visina kreveta.

Nagnuti krevet

Terapija sa nagnutim krevetom je preporučena od strane Andrew Flechter i ima puno odziva kod specijalista za ergonomiju spavanja. Ako naginjete ka ideji nagnutog kreveta, nudimo Vam specijalni dodatak koji se izrađuje u ovisnosti od nagiba koji želite postići.

Nagib je uvek primenjen za ceo krevet, gde glava treba da je uzdignutija od nogu. Postoji dosta literature napisane vezano za ovakav način spavanja. To ide dosta deleko od onoga što možemo opisati ovde.