Tonična mekoća podloge sa letvicama

Tonična mekoća podloge sa letvicama

/ Sistem/ Tonična mekoća podloge sa letvicama

Tonična meka podloga sa letvicama je kamen temeljac ergonomije Ott Sistema. Godine iskustva pokazuju da ova podloga pruža svu prilagodljivost koja je potrebna telu spavača za vreme spavanja.

Prilagodljiva podloga

Budući da podloga drži dušek i spavača, njena uloga je veoma važna. Nemaju svi istu siluetu: neki su stari, neki mladi, različite težine, visine, različitih proporcija. Sam dušek ne može da obezbedi prilagodljivost telu i savršen komfor koji spavač sa pravom očekuje. Tonična ergonomična podloga je napravljena da se prilagodi svakom spavaču, u skladu sa njegovom morfologijom.

Da bi prilagodili podlogu i odredili njenu potrebnu mekoću i toničnost, spavač je pozvan da legne direktno na letvice. To je jedinstveno i interesantno iskustvo.

Tonična mekoća podloge sa letvicama.Tonična mekoća podloge sa letvicama.
Tonična mekoća podloge sa letvicama.

Dobro dizajnirana podloga

Letvice su oble i napravljene od punog jasenovog drveta koje je izdržljivo i elastično. Napravljene su da traju ceo život.

Letvice su uvučene u elastičnu traku prišivenu na navlaci od čvrste tkanine od GOTS serifikovanog pamučnog kanvasa. Letvice počivaju na dve gredice od 100% prirodnog lateksa. Gredice imaju svoje pojedinačne navlake od organskog pamučnog žerseja. Naša podloga je napravljena suprotno od programirane obsolencije. Sve komponente se mogu otvoriti, očistiti i ako je potrebno zameniti.

U bilo kom momentu tokom noći, dušek će slediti ugibanje podloge pod težinom spavačevog tela. To usklađeno gibanje između podloge i dušeka čini Ott Sistem tako izuzetnim.

Podloga za svakog spavača

U krevetu za dve osobe, svaka osoba ima svoju sopstvenu tonično mekanu podlogu koja joj je prilagođena. Svaki spavač će biti u stanju da mirno spava bez bojazni da će probuditi drugog. Masirajući i tonični efekat podloge će biti u harmoniji sa mekoćom dušeka.

Opis u slikama